Autor: 021.rs

Novi Sad
06.02.2018.
10:06 > 10:12
Stečajni upravnik "DTD kanal" AD u stečaju oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine javnim nadmetanjem.
  • ...

    06.02.2018 15:11
    ...
    Nekom je u interesu da isključivo sve socijalističke gigante pretvori u prašinu i izbriše sva sećanja na bilo kakve uspehe socijalizma i Jugoslavije, kojih je bilo mnogo.
    Drugačije se ne može objasniti apsoultno uništavanje svih firmi metodama takozvane "privatizacije", gd eje neka u[tva ya par desetina hiljada evra strpanih u svoj džep, omogućavala uništenje dobara i porodica radnika.
    Ne sumnjam da će više sile naći načina da u ovom životu odgovorni prime kazne.
  • ex chapman

    06.02.2018 11:07
    tako treba
    taj DTD je moj deda napravio! i melioracioni atlas vojvodine! i zaslužan je za sve melioracione objekte od '45 do '80 - i moj otac koji je to nastavio, sve dok nije stigla "prva demokratija" i prvi "bizMismeni". ali samo su bacali bisere pred svinje! dođe mi da za tu siću kupim to što se prodaje, onda da pozovem TV da uživo prenose kako sve spaljujem do temelja! nije mi žao mojih! žao mi je vas! prodajte sve i nabijte sebi u... džepove! a šta je sa onom mermernom "palatom" kod Titovog mosta? ona se ne prodaje? to je već "privatizovano" u nečiji džep?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna